; Ronja Therese -

Power Big Meet 2014

aug 26, 2014 / 2 kommentarer
 
Bilderna är tagna med en gammal kompaktkamera och redigerade slarvigt i något gratis-program på nätet. Jag orkade bara inte släpa med mig min kamera till Västerås i år, och saknade även dator/program för redigering under sommaren.
Läs mer

And another selfie

aug 25, 2014 / 2 kommentarer
Kanske inte dom roligaste bilderna på min blogg just nu, men jag har inte så mycket annat än mig själv att fotografera känns det som - haha! Annat blir det när lägenheten ska inredas, då lovar jag er lite mer variation. "Vardagen" kommer även tillbaka då, i och med skolan, så då blir det säkerligen lite mer att skriva om här också.
 
Idag har jag åtminstone löst datorproblemet! Av en ren slump fick jag kontakt med en gammal vän som har pluggat IT-linjen på gymnasiet, så jag for iväg till honom och efter några timmar var min kära dator äntligen användbar igen. Så himla skönt, känns som att jag har nog med andra saker som ska fixas just nu. Stressad och nervös inför skolstarten, men samtidigt ska det bli så roligt.
 
Läs mer

F you computer, f you

aug 24, 2014 / 1 kommentarer
Den där lyckan över att ha fått tillbaka skoldatorn. Jo alltså, den blev rätt så kortvarig. Det visade sig att jag endast kunde logga in med en temporär profil, och att jag inte kan spara några filer osv (?). Sååå ja. Nu får jag väl lägga till ännu en punkt på min "att göra"-lista.
• Fixa dator.
 
För övrigt så var jag på IKEA i lördags och införskaffade mig bl.a. ett mat/skriv/alltiallo-bord till nya lyan. Idag har jag packat som en tok, och just nu står det flyttkartonger, påsar, möbler och väskor lite överallt här hemma hos mamma och pappa.
Läs mer

Hosiery

aug 23, 2014 / 2 kommentarer

Okej, hur fina är inte dessa tights då? Enligt mig; hur fina som helst! 
"Hugs & Kisses Tights" samt "Colette Pantyhose", 199 kr st. Finns att köpa på Nelly.com

Läs mer

Nu kommer vardagen krypandes tillbaka

aug 22, 2014 / 2 kommentarer
Dress from Sweet Posion.
 
Hallå där! Vad har jag, och vad har jag inte berättat för er egentligen? Idag fick jag äntligen tillbaka min dator. Alltså skoldatorn som jag haft under mina tre år på gymnasiet. Förvånansvärt pigg är den fortfarande, tro det eller ej. Så nu kan jag äntligen blogga som normalt, plus allt annat.
 
Bröllop har jag också hunnit med, för nästan en vecka sedan. Det var ett enkelt, fint bröllop och jag agerade allt från fotograf till frisör och servitör. Vad gör man inte för sin kusin!
 
På onsdag flyttar jag, och på torsdag börjar allvaret. Skolan. HÖGskolan. Och ja, det känns fortfarande overkligt.
Idag däremot, något mer verkligt, var att jag köpte det fina tidningsstället som jag skrev om här. (Fruktskålen hittade jag tyvärr inte.)
Läs mer