; Ronja Therese -

Kan ni gissa vad jag precis klickade hem?

jul 31, 2014 / 4 kommentarer
Ja det kan ni säkert, eftersom det blev en rätt så avslöjande "sneakpeak"-bild...
Läs mer

Jitterbuggin' Baby

jul 30, 2014 / 1 kommentarer
 
Idag har jag glidit runt i rätt så speciella kläder. Nå ja, för mig är de åtminstone speciella. Detta eftersom de en gång har tillhört min kära mormor i Norge! Det var min moster som rotade igenom en gammal garderob förra året, hittade denna blus + kjol och gav till mig eftersom jag var den enda i släkten som troligen kunde tänkas använda något i denna stil haha. Det är då som sagt en kjol och blus, köpt på H&M för en herrans många år sen. Jag valde att stoppa ner blusen i kjolen och ta på mig ett skärp, då såg det genast mer ut som en klänning - och jag kan inte annat än älska denna outfit! (Just idag hittade jag självklart inte mitt vita bälte, men kan tänka mig att det passar ännu bättre ihop med detta.)
Läs mer

Inspiration; girls

jul 28, 2014 / 0 kommentarer
Första raden: Cher, Clueless // Kim, Edward Scissorhands // Karen, Mean Girls // Frenchy, Grease
Andra raden: Marilyn Monroe // Gretchen, Mean Girls // Hatchetface, Cry-Baby // Tai, Clueless
 
Jag är helt såld på dessa underbara vattenfärgs-porträtt, gjorda av "oh gosh Cindy". Vill helst bara klicka hem allihopa, nu på en gång! Jag verkligen älskar alla dessa filmer, och självklart tjejerna i dom.
 
Förresten så blev det inget av Rättvik och CCW för min del. Himla tråkigt, eftersom jag faktiskt aldrig har varit där. Men men... Idag tröstshoppade jag lite med mamma - köpte bland annat en rosa kaffebryggare, så nu är jag väl så gott som redo för flytten haha!
 
Läs mer

S.o.m.m.a.r

jul 24, 2014 / 1 kommentarer
Min bror, brorson och brors tjej från Norge är här på besök. Solen skiner, det är runt 30 grader ute och jag har inte allt för mycket tid över till bloggen. På lördag ska jag till Eskilstuna för att kika på skolan igen, och efter det bär det kanske iväg till Rättvik för CCW.
 
Vi hörs när vi hörs, men ha det så bra där ute i värmen allihopa!
Läs mer

Cat Eye

jul 18, 2014 / 2 kommentarer
Hallå där! Så var det väl helg igen alltså. Och jag gör inget särskilt. Suck. Hade så gärna velat vara nere hos min pojkvän i Falkenberg nu, eftersom det är Wheels & Wings.
 
Men, till er bekanta som är där just nu: HA SÅ JÄKLA KUL, ÅT MIG MED!
Läs mer