; Ronja Therese -

Hällefors Nostalgidagar 2014

jun 28, 2014 / 3 kommentarer
Får väl be om ursäkt för de dåliga bilderna, men det har regnat som bara den hela dagen så kameran den fick ligga kvar i sin lilla väska. Jag var nämligen på Nostalgidagarna i Hällefors och kikade. Regn, men några fina bilar och tappra besökare ändå.
 
Nu hoppas jag på bättre väder och längtar till Power Big Meet 2014, som jag far iväg till på torsdag tillsammans med min pojkvän & co. Köpte förresten en supersöt, stor blå/vit-randig väska med ett glittrigt ankare på idag, som jag tänkte ha med till Västerås. Den kostade ju ändå bara 35 kronor! Slänger kanske upp en bild senare.
Läs mer

I need kisses and attention and alcohol

jun 26, 2014 / 1 kommentarer
Hallå där! Igår träffade jag en gammal vän en stund, drack kaffe och bara pratade i några timmar. Idag har jag mest bara latat mig i sängen, så jag skyller väl på att jag vilar upp mig inför helgen haha. Imorgon bär troligen iväg till Lindesberg för någon så kallad stadsfest. Ingen aning om vad det är egentligen, men det verkar som att något slags rock n' roll-band ska spela åtminstone! På lördag däremot vet jag vad som händer - då åker jag till Hällefors där det är Nostalgidagar denna helg.
Läs mer

Stilen

jun 26, 2014 / 1 kommentarer
Mitt favorit-citat från boken "Duck Tails and Car Culture" av Raymond Mosken. En underbar fotobok (blandad med en hel del kortare texter), som speglar rockabilly-kulturen i Norge och övriga världen. Jag köpte min på Fotografiska i Stockholm, och kan ibland sitta en hel dag och bara bläddra i den. Stor inspiration för mig som fotograf, men även för den som "bara" helt enkelt är intresserad eller nyfiken på rockabilly.
Läs mer

I can't cook! Who cares?

jun 23, 2014 / 2 kommentarer
♡ Fyra Bordsunderlägg ♡ Prickig Hårfön ♡ Plastmugg ♡ Pin-up Termometer ♡
 
Måste bara visa er några av presenterna som jag fick när jag tog studenten! Jag är såå nöjd och glad för allt det jag fick. Plastmuggen var väldigt smart, med lock och sugrör och allting. Kommer troligen användas flitigt på sommarens alla cruisingar, hehe. Och hur söt är inte den lilla prickiga hårfönen? Lovelovelove.
Läs mer

Summertime

jun 22, 2014 / 3 kommentarer
 
Hoppas ni alla hade en fin midsommar. Själv firade jag den bara hemma med mina föräldrar. Oroade mig mest över min lilla Jack Russel-vovve som inte har mått så bra... Nu verkar han dock vara rätt så pigg igen, vilket betyder att jag är väldigt lättad!
 
För övrigt så gör jag inte så väldigt mycket. Tar det lugnt liksom. På lördag (28/6) är det dock äntligen dags för Nostalgidagarna i Hällefors. Efter det väntar stora äventyr så som Power Big Meet, och troligen en premiär-tur till Rättvik för CCW! En tur ner till min pojkvän, David, utanför Halmstad/Falkenberg måste också hinnas med såklart 
 
Vart ska ni i sommar? Finns det en chans att få träffa några av er som brukar kika in här? För det vore väl hur kul som helst!?
Läs mer