; Ronja Therese -

American Car Meet #8

maj 31, 2014 / 0 kommentarer
Läs mer

Mama took the blame

maj 31, 2014 / 2 kommentarer
Har precis varit iväg en sväng till American Car Meet #8 vid Brunnsparken i Örebro! Mycket folk och mycket fina bilar. Slängde i mig en inte allt för go hamburgare och fotograferade en del. Nu sitter jag hemma och väntar bara på att grillen ska tändas. 
Hade på mig mitt nya favorit-linne från Cubus idag. Till det hade jag ett par midjehöga jeans från Pieces och på huvudet en second-handfyndad scarf.
 
Läs mer

Off the shoulder

maj 29, 2014 / 1 kommentarer
Woooah! Hittade nyss denna topp i tre olika färger från Gina Tricot. Jag vill såå gärna ha den vita och svarta. Kostar inte mer än 129 kronor, och den vore väl hur fin som helst till kjol eller byxor/shorts nu i sommar?
Läs mer

Summertime Blues

maj 28, 2014 / 0 kommentarer

Några skor fick inte med mig hem idag heller. (Därav den muntra minen på bilden ^)
Nu har jag för fan letat igenom hela Örebro, Marieberg Galleria och till och med tittat i de få affärerna som finns här i Nora. Suck... Hittade lite annat småkrafs idag bara, inget intressant direkt. Sko-jakten fortsätter på tisdag, då jag ska in till Örebro för att klippa mig. Blir gött att fräscha till håret lite innan balen som är på onsdag!

Läs mer

Skor och American Car Meet #8

maj 27, 2014 / 1 kommentarer
Slänger in en bild tagen för några veckor sedan, eftersom jag de senaste dagarna bara glidit runt här hemma och sett ut som något katten släpat in. Denna vecka har jag bara en(!) lektion, vilket är natur imorgon förmiddag. Efter det blir det en sväng till Marieberg Galleria, då jag fortfarande(!) inte har hittat några fina skor till studenten. Funderar dock på att ha dessa om jag inte hittar någonting annat.
 
Denna vecka kommer även med en långhelg, som ni säker inte har missat. På lördag är det även American Car Meet #8 i Brunnsparken, Örebro. Dit hade jag tänkt bege mig, om vädret tillåter samt om jag hittar någon stackars själ som vill åka dit tillsammans med mig. Ha de fint!
Läs mer