; Ronja Therese -

I want another tattoo

okt 30, 2014 / 4 kommentarer
Läs mer

How I like my coffee (& men)

okt 30, 2014 / 2 kommentarer
Jag har letat efter några fina glasunderlägg hur länge som helst. Det finns en del på Ginza och liknande hemsidor, men de är faktiskt lite halvdyra - runt 100 kronor plus frakt för fyra stycken. Men så igår hittade jag dessa fyra underbara underlägg för så lite som 20 kronor! Rosa och roliga, perfekta helt enkelt. Funderar på att köpa ett paket till, tråkigt bara att det inte fanns fler motiv.
 
Läs mer

Bedövad

okt 28, 2014 / 2 kommentarer
Efter ett besök hos Folktandvården tidigare idag så verkar hela mitt ansikte fortfarande vara bedövat och så fort jag försöker prata låter jag ungefär som en hög Musse Pigg. Detta samtidigt som jag dreglar, eftersom jag tydligen gör det så fort jag öppnar munnen nu. Att jag är "svårbedövad" gjorde ju uppenbart inte detta tandläkarbesök bättre. Tanden som hade ett hål är åtminstone lagad (faktiskt mitt första hål någonsin) och jag får väl sitta här och dregla tills bedövningen går ur.
 
Hungrig är jag också, och om jag inte var helt död i ansiktet inkl. munnen så hade jag gärna hällt i mig lite mer av min nya favorityoghurt. Det är då den på bilden ovan, med smak av banan och vanilj. Verkligen supergo'. Och visst är mina skålar rätt så fina dem med?
Läs mer

Ångesttegelstenen

okt 27, 2014 / 0 kommentarer
De senaste dagarna har jag varken haft tid eller lust att blogga. Inspirationen till det har varit under noll och samtidigt har plugget lagt som en liten tegelsten byggd på ångest ovanpå mitt huvud. Typ. Men nu börjar jag komma i fas igen och ska bara leta fram lite inspiration till bloggen också!
 
I fredags åkte jag förresten till Södertälje för att umgås med en kompis, vilket resulterade i lägenhetskaos och att vi till slut hamnade på hotell en natt istället. Men vem klagar på det? Inte jag i alla fall.
Läs mer

Hur du än vänder på dig...

okt 21, 2014 / 5 kommentarer
Redan en av mina första dagar här på högskolan så föll jag lite extra för en sak - toaletterna.
Kolla bara vilka snitsiga spegelvända budskap som står där.
Läs mer