Jo då – det rullar på

Go' kvälls!
Tänk att det snart är julafton? Här har snön självklart smält bort, så återigen är mina julkänslor nästan nere på noll. Men nu tänkte jag faktiskt inte gnälla! Nej, istället tänkte jag babbla lite om hårprodukter. Jag rullar i stort sett alltid (nå ja, på helgerna åtinstone) mitt hår med antingen pin curls eller foam rollers. Det sistnämnda brukar jag väl använda oftast, bara för att jag tycker det går så mycket snabbare att rulla håret på det viset.

Jag kände att det var dags att utöka samlingen av just foam rollers och igår beställde jag därför hem 14 st större, gula rullar. Döm av min förvåning när jag fick hem de redan idag och därmed kan testa att rulla håret med dessa till självaste julhelgen! Supernöjd. Ett rosa hårnät fick också följa med i samma beställning från Salon Classique; som för övrigt verkligen kan rekommenderas på grund av den snabba leveransen. Nyligen hittade jag också en liten ask, perfekt att förvara hårnålar i. Eller ja, som om det skulle hjälpa, de försvinner väl spårlöst ändå...

Everyday Life, Style | frisyr, hår, retro, rockabilly, stil, vintage | |
#1 - - Netti Starby:

Åh vad fina! :-D Kramis

Svar: Tack!
Ronja Therese

#2 - - Miss Baby Peaches:

Skulle också vilja prova det där men fattar inte hur man gör och på videos ser det så lätt ut så jag blir sur för det är ine så lätt, haha!

Svar: Haha åh, förstår din frustration, så känner jag med till exempel victory rolls... Typiskt att jag ska vara så dålig på att förklara det också!
Ronja Therese

#3 - - Tilda Barkselius:

Dina lockar är alltid såå fina!

Svar: Åh tack fina du!
Ronja Therese

#4 - - Ida:

Sjukt att det är julafton snart! Du ha så himla fint hår!! :)

Svar: Tiden går så fort! Och tack så jättemycket!
Ronja Therese

#5 - - Linda:

Åh vilken fin burk!

Svar: Ja, visst är den söt? :)
Ronja Therese

#6 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Vad tråkigt att snön smält bort! :(

Svar: Verkligen! :(
Ronja Therese

Upp