Ronja Therese Persson

Nöjdast i stan
Go' dagens!
Som rubriken lyder; nöjdast i stan - de e' jag! Den senaste tiden har jag lyckats fynda några saker som jag är så otroligt nöjd med. Två av sakerna har jag faktiskt letat efter väldigt länge: en höst/vår/åretom-jacka och ett par skor. Jackan hittade jag på Tradera och den blev min för ungefär 200 riksdaler. Den är i ull, gissningsvis från 50-talet och tillverkad i USA.
 
Skorna hittade jag i en lokal secondhand-affär. Italienskt läder och drygt ett nummer för stora. Men det sistnämnda gör mig absolut ingenting, eftersom jag då får plats med ett par raggsockor inuti. När jag kom hem efter att ha införskaffat dessa pjucks fick jag dock syn på att klacken var rejält sliten, så just nu är de inlämnade hos en skomakare. Priset (med omklackning) landade på ungefär 150 kronor.
 
Sist men inte minst har jag även köpt på mig ännu mer kläder från svenskt, militärt överskott. En överdragsblus (eller enligt mig jacka) och tillhörande byxor i modell 55 samt en kjol modell 70. Jag älskar verkligen denna typ av kläder. Passformen är riktigt bra och dessutom tvivlar jag på att jag någonsin kommer lyckas slita ut plaggen något särskilt. Här betalade jag inte mer än 70 kronor för hela kalaset!
 
#1 - Miss Baby Peaches

Härligt med fynd!

Svar: Eller hur? Alltid kul!
Ronja Therese

#2 - N

Härligt när man hittar det man letat efter, hittar typ aldrig något i affärerna längre!!

Svar: Känner igen det där, o visst är det härligt då när man väl hittar något!
Ronja Therese

#3 - sandra

nice!

Svar: Eller hur? :)
Ronja Therese

#4 - Gabriella

Åh så fina!!

Svar: Tack!
Ronja Therese