En kväll i juni

Go' dagens!
Efter besöket i Ånnaboda och Classic Motor Festival i lördags, så spenderades resten av eftermiddagen och kvällen på en filt i trädgården ihop med min fyrbenta vän - Linus. Där intog vi solens strålar och en och annan gin & tonic. Eller gin & tonic var så klart till mig, lilla Linus däremot fick nöja sig med diverse hundgodis. Hur som helst så var det himla härligt att sitta där och veta att nu, nu är jag minsann sommarledig ett bra tag! På liknande vis har jag faktiskt spenderat alla de senaste kvällarna.
 
Även om jag är ledig, så har jag ändå fullt upp vissa dagar. Därför blir det liksom lite av en fördröjning i bloggandet ibland, men bättre det än ingenting alls tänker jag! Jag har bloggat i flera år och varje sommar är det likadant. Dessutom har jag märkt att det inte bara är jag som ligger på den lite latare sidan vad gäller att blogga under sommarhalvåret. Sol, bad och semester verkar helt enkelt gå före - och det kan jag ju inte säga emot.
 
Everyday Life, Style | husdjur, outfit, picnic, retro, sommar, stil, vintage | |
#1 - - Alice Lindström:

Härligt det ser ut!

Svar: Det var det också! :)
Ronja Therese

#2 - - tess:

Vilka fina bilder! :D

Svar: Tack så mycket!
Ronja Therese

#3 - - Miss Baby Peaches:

Ser galet härligt ut!

Och visst är det så, mycket går före! Jag försöker att göra många färdiga utkast så jag kan lägga upp så det inte blir helt tyst :)

Svar: Det var himla härligt faktiskt, ibland krävs det inte så mycket för en lyckad kväll liksom! Och ja, lite tidsinställda inlägg osv försöker jag att fixa också, men det blir som det blir helt enkelt haha! :)
Ronja Therese

Upp