Ronja Therese Persson | Tankar från en motorcyklist

Ett lockande experiment

Sponsrat inlägg

Go' dagens!
För ett par veckor sedan fick jag frågan om jag ville testa någon eller några produkter från PozeHair och sedan dela med mig av detta på bloggen. PozeHair sysslar mycket med löshår, något som jag själv inte använder. Men istället för löshår så har jag fått hem ett av deras stylingverktyg och nu har jag precis hunnit testa det för första gången!

Till att börja med så var allting väldigt stiligt förpackat och det kändes liksom lite extra lyxigt att få slita upp den där fina rosetten. Det enda minuset så här långt var att själva innehållet luktade väldigt mycket plast.
 
Här är då "verktyget"! En locktång med fem stycken skaft i olika storlekar. Eftersom det inte är någon klämma på själva skaften, så följde det även med en liten skyddshandske. Jag måste verkligen understryka här, redan från början, att jag verkligen inte är någon van användare av värmeverktyg. Jag lägger annars alltid mitt hår i pin curls eller foam rollers, "the old fashioned way" så att säga.
 
Jag gjorde så klart ändå ett försök och valde att testa det näst minsta skaften. (Fråga mig inte varför, jag körde i princip bara ole-dole-doff och hamnade på just denna.) Enligt insidan av förpackningen ger de mindre skaften mer volym och de större ger mjukare lockar, vilket faktiskt låter helt och hållet logiskt. Efter cirka en och en halv "lock" insåg jag dock att detta var knepigare än vad jag hade räknat med. Jag är som sagt inte van vid att locka håret på detta sätt och verkligen inte när det inte finns någon sådan där klämma till hjälp!
 
Så, här kom istället min mor in som någon slags riddare på vit häst och räddade hela situationen. Eller, hon fick ta över arbetet iallafall och jag lutade mig bara tillbaka i stolen. Till slut hade jag ändå ett par lockar i håret och förvånansvärt mycket volym.
 
Sammanfattningsvis då? Resultatet? Inte helt nöjd och inte en enda bra bild. Mycket beror säkert på okunnighet från min sida, men sedan tror jag att denna teknik kanske bara inte passar mig och de frisyrer som jag råkar gilla. Däremot är verktyget säkert toppen för den som gillar att använda just locktång(ar), speciellt eftersom man har fem olika skaft att välja på! Pluspoäng från min sida också eftersom själva handtaget är rosa, det måste bara nämnas också. Ta dig en titt hos PozeHair, så kanske du hittar något som passar dig. Och om du känner dig lockad (nej men kolla, en ordvits) av just denna produkt så hittar du den HÄR!
 
Sponsrat inlägg i samarbete med PozeHair
Är du intresserad av ett samarbete?
Hör gärna av dig till rtp.blogg@gmail.com

#1 - Julia Svensson

Den är såå sjukt bra!!

Svar: Kul att höra vad du tycker!
Ronja Therese

#2 - Tilda Barkselius

Åh så fint det blev!

Svar: Tack! :)
Ronja Therese

#3 - Angelix

ÅÅ så fint!!

Svar: Tack tack!
Ronja Therese

#4 - MALIN

Vad fint det blev! Sååå snygga lockar! Kram

Svar: Tack!
Ronja Therese

#5 - Linda

gud vilket roligt samarbete!

Svar: Verkligen :D
Ronja Therese

#6 - Amanda

Fint det blev!! Skulle också vilja testa det där 😃

Svar: Tack! Ja det var en lite udda och rolig pryl måste jag säga!
Ronja Therese

#7 - Miss Baby Peaches

Det blev riktigtfina lockar iaf!

Svar: Tack tack!
Ronja Therese

#8 - JoJo

vilket roligt samarbete och grymt snygg locktång måste jag säga! :D

Svar: Verkligen! Och ja, den var ju åtminstone rosa hahah ;)
Ronja Therese