Tappad ork och dålig design

Go' dagens!
Jag är som ni kanske vet en designstudent vid högskolan. Jag läser informationsdesign, med inriktning på text, och jag blir dagligen irreterad över min egna bloggs design. Jag skyller på att jag inte kan koda och ignorerar att jag just precis nu läser en kurs som heter "Webbdesign". Min inspiration och motivation för att komma på ideér och förändra den förbaskade designen ligger på väldigt mycket minus just nu. 
 
Jag funderar nästan på att byta portal, eftersom jag inte kommer överens med mobilversionens design här för fem öre. Har ni några förslag på vad som kanske behöver förbättras? Jag ser så klart många brister med mina självkritiska ögon, men är mest upptagen med att söka efter orken att göra något åt det över huvud taget. Det är riktigt frustrerande att tappa orken för saker som man egentligen brinner för.
 
Everyday Life, Style | design, retro, rockabilly, student, vintage | |
#1 - - Amanda:

Så tråkigt när man inte gillar designen på sin blogg :/ Därför jag tycker det är lättare på devote där man kan välja själva designen i inställningar så laddar man bara upp en egen header, man behöver inte hålla på en massa med koder :)

Svar: Verkligen frustrerande! Jo, det finns ju ett par sådana designer här på blogg.se också faktiskt, använder det just nu och kodar bara de allra lättaste sakerna haha!
Ronja Therese

#2 - - Lovisa:

Så tråkigt! Jag tycker själv att designen ser bra ut, men jag är inte ett pro som du ;) Det enda jag kan tänka på är att du kanske kan ha större "margins" på höger och vänster så att det liksom blir lite mer mellanrum mellan texten och bakgrunden?

Svar: Pro var kanske att ta i... Lärling snarare? Haha! Och tack så mycket för det där med margins, det hade jag inte lagt märke till tidigare, men nu ser jag ju att det absolut är något jag vill ändra haha!
Ronja Therese

#3 - - Netti Starby:

Jag förstår din frustration för jag känner likadant med min design. Det är mycket som man vill lära sig men mitt tålamod räcker inte till det just nu :-D Kram

Svar: Frustrerande verkligen, men man får väl ta det någon dag när man känner för det helt enkelt :)
Ronja Therese

#4 - - Julia Svensson:

Åh u är så himla fin!!

Svar: Men tusen tack!
Ronja Therese

#5 - - Tilda Barkselius:

Jag störde mig också massor på blogg.se's mobildesign men det går att klicka bort den så din blogg ser likadan ut på både dator och telefon :)

Svar: Jo, jag har sett det men får ändå inte mobilversionen att se bra ut tycker jag, haha! Eller så är jag för petig ;)
Ronja Therese

#6 - - Miss Baby Peaches:

Jag har också noll lust med bloggdesignen just nu. Gjorde ett försök men det gick åt fanders så jag sket i det! Inspirationen kommer när den kommer. Blir inte bra om man tvingar fram den.

Tycker din blogg är stilren och fräsch!

Svar: Jo visst är det sant att man inte kan tvinga fram något, men ibland får man ju ryck och vill ändra på ALLT med en gång liksom, haha! Och tack! Funderar på att köra ännu mer "stilrent" med typ helt vit bakgrund osv... Får se!
Ronja Therese

#7 - - angelix:

Snygg bild!

Svar: Tack :)
Ronja Therese

#8 - - Linda:

Jag gillar devotes portal :-)

Svar: Kanske får kika lite närmare på den då!
Ronja Therese

#9 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

så snygg skjorta! :D

Svar: Tack tack!
Ronja Therese

#10 - - Miss Rockabilly Queen:

Finis!

Svar: Detsamma! <3
Ronja Therese

Upp