; Ronja Therese -

På repeat

apr 24, 2017 / 7 kommentarer
 
• Som rubriken lyder, här är en låt som verkligen går på repeat hemma hos mig just nu!
 
Läs mer

(H)ojsan!

apr 19, 2017 / 11 kommentarer

Go' dagens!
Ursäkta den urdåliga ordvitsen till rubrik, men det har varit så mycket den senaste tiden (framförallt plugg), så jag har helt glömt av att visa er det roligaste som hänt mig på bra länge. Förra veckan köpte jag äntligen min första mc! Nu kan jag äntligen övningsköra (det vill säga så fort jag fått i ordning på alla papper) och förhoppningsvis kan jag lägga till ett par bokstäver på mitt körkort inom en någorlunda snar framtid.

Valet av hoj föll på en Kawasaki ER-5 som ska strypas till 35kW för att klara gränsen för A2-behörighet. I framtiden blir det kanske något annat – drömmen är någon typ av café racer. Men detta känns som en väldigt rimlig hoj för en nybörjare som mig och jag har nog aldrig längtat så mycket till varma sommardagar så som jag gör just nu!

Läs mer

Snö och solglasögon

apr 17, 2017 / 7 kommentarer
Sponsrat inlägg

Go' dagens!
Nog för att snön har vräkt ned från och till de senaste dagarna, men nu tycker jag det är dags för lite solglasögon-inspiration. Själv älskar jag solbrillor och har säkert ett tjugotal utspridda lite här och var. Lite mindre, rundare brillor tycker jag är riktigt häftigt och passar finfint till vintage-stilen. Annars funkar ju ett par i pilotmodell nästan alltid. Av dessa måste jag nog säga att jag föredrar nummer två, fyra och åtta. Vad säger ni?

Solglasögon - Kollage
 
1. Pilgrim | 2. Rayban | 3. Michael Kors | 4. Jeepers Peepers | 5. Even & Odd | 6. Michael Kors Blå | 7. Le Specs | 8. Vogue


Läs mer

Nygammal väska & nyfiken vovve

apr 14, 2017 / 8 kommentarer

Go' dagens!
Förra helgen var jag ute på en liten loppissväng. Det var ett tag sedan sist jag fyndade något roligt, men i lördags hittade jag en gammal platta från 50-talet med ingen mindre än Owe Thörnqvist (som återigen är aktuell tack vare Melodifestivalen). Jag hittade dessutom en söt liten rysk docka och en "ny" väska. Väskan är rätt så sliten måste jag medge, men jag var bara ute efter en ordentlig slit och släng-väska som kan följa med på lite vardagliga ärenden och så vidare.

Förresten; har ni kanske någon som ibland får för sig att fotobomba era bilder? Hos mig är det en fyrbent pojk som ibland tycker att rakt framför kameran, ja det är nog det absolut bästa stället att ställa sig på för att filosofera en stund!

Läs mer

Påskkaka i Posten

apr 12, 2017 / 8 kommentarer

Sponsrat inlägg

Go' dagens!
Hörrni, visste ni om att man kan få en kaka hemskickad i brevlådan!? Det visste inte jag! Men precis lagom till min fars födelsedag, i måndags, kom det minsann en välpaketerad kaka i posten från Postkakan.

Vilken himla rolig idé ändå, att kunna skicka hem en kaka till vem som helst. Det var därför jag tackade ja när jag blev erbjuden valfri kaka från denna sida. Innan leveransen var jag aningen skeptisk till kakan jag valde då den kändes väldigt massiv och dessutom innehöll rom, som kanske inte är min favorit. Men kakmonster som man är så gick det såklart ned ändå och smaken av rom var inte allt för stark. Så vare sig det festligheter på G, du vill skicka ett speciellt tack till någon eller om du bara är ett lika stort kakmonster som mig kanske du borde kika in på sidan!

Sponsrat inlägg i samarbete med Postkakan.se
Är du intresserad av ett samarbete?
Hör gärna av dig till rtp.blogg@gmail.com

Läs mer