Att jag skaffat hoj har väl inte gått många förbi. Jag tror att till och med ni bloggläsare fått med er det, med tanke på detta rätt så euforiska inlägg strax innan bloggen tystnade ett tag.

Under sommaren har jag övningskört vid varje tillfälle som getts. Från att aldrig ens kört en moped till att så sent som i måndags, köra en sträcka på över 22 mil på min egna motorcykel utan några problem. Jag har åkt mycket motorcykel i mitt liv, men det är inte förens denna sommar som jag själv har kört.

Jag är så lycklig över att jag äntligen kunde investera i en egen hoj. Jag tror aldrig jag upplevt en större lycka än när jag kör omkring på mina två hjul och solen lyser mig rakt i ansiktet. När jag känner den underbara doften av sommarregn runt om mig, efter en kraftig men snabb skur som nyss avtagit. Och doften av koskit. Kanske inte riktigt lika trevligt, men det hör väl sommaren till det med.

Om ett par veckor (närmare bestämt andra helgen i september) ska jag ut på en hojresa som är strax över 20 mil enkel väg. Då bär det iväg till Tändsticksträffen i Bankeryd, utanför Jönköping. En mc-träff som jag själv varit på sex gånger, senast år 2012. Men i år åker jag inte dit. I år kör jag dit.

 
 [Edit: har självklart väst på mig när jag övningskör, men den gjorde sig liksom inte så jättebra på bilderna!]