En (h)julhälsning

Så här dan före dopparedan försvann minsann all snö som legat på backen senaste veckan. Julkänslorna är om möjligt ännu mindre än tidigare. Men det blir jul ändå  imorgon är det ju självaste julafton. Som vanligt firar jag den ihop med mina föräldrar och vi har det faktiskt rätt lugnt denna dag (till skillnad mot många andra, som egentligen bara tycks trycka i sig mängder med mat och spendera resterande tid med att vara stressade över det ena eller det andra).
 
För att fylla ut inlägget tänkte jag att jag slänger med en liten "outfit-bild", det var väl ett tag sedan sist? Idag valde jag de mest bekväma jeansen någonsin, som kommer från Freddies of Pinewood och är köpta hos Sivletto. Till det ett par boots och Brixton-kepa. Jackan är ett reafynd för ett par år sedan. (Kan man ha för många rutiga jackor? För i så fall ligger jag nog snart i riskzonen.) Notera gärna den sjukt fina läderväskan också!! Den fyndade jag second hand förra helgen för tjugo riksdaler.
 
Everyday Life, Style | dagens outfit, retro, second hand, stil, vintage | | 7 kommentarer |

Mitt musikår

"Traditonal Country" var kanske ingen överraskning (alls), men jag måste erkänna att det är lite överraskande att bland annat Passenger och The Strumbellas knep varsin plats på min personliga topplista. Grundar sig nog rätt mycket i att det var min typiska pluggmusik under examensarbetet i våras. Det blev trots allt väldigt många timmar med plugg och musik under den perioden.
 
Hur såg ditt musikår ut?
 
Everyday Life, Jukebox | country, jukebox, musik, rock n roll | | 3 kommentarer |

It doesn't matter what you ride, as long as you ride

Sponsrat inlägg

Go' kväll!
Long time no see, minsann. Det har sin förklaring mitt liv har varit lite av en emotionell berg- och dalbana den tiden. Ett par höga toppar men också sjukt låga dalar. Men det är inget jag tänkte gå in på just nu, istället tänkte jag prata om... cyklar! Eller ja, okej, motorcyklar. Motorcykelåkande.

När jag åker hoj har jag ett Jofama-skinnställ från 70-talet någon gång. Trivs så himla bra i det och tycker dessutom att det är riktigt snyggt. Om jag får säga det själv, så sitter det ju som en smäck också. Eller, om sanningen ska fram, nästan som ett korvskinn. Det är faskien inte mycket som går att få plats med under det där stället...

Därför har jag länge varit på jakt efter den perfekta underställströjan. En som är tunn, men som värmer. Och jag tror att jag har hittat den nu! I veckan fick jag hem en underställströja i merinoull från Cykelkraft.se. Den är hur skön som helst och passar riktigt bra. Nu är det sorgligt nog inte riktigt säsong för hojåkande, men denna tröja blir ju helt klart användbar i många andra situationer också. Här hittar du den.

Cykelkraft.se hittar du förresten det mesta du kan tänka dig som har med cyklar att göra. Kläder, utrustning, reservdelar, hörlurar – you name it! Sveriges största cykelaffär online. Även om du som jag kanske föredrar motordrivna fordon, så är det nog inga problem att hitta något att skriva på "vill ha"-listan ändå...

 Sponsrat inlägg i samarbete med Cykelkraft.se
Är du intresserad av ett samarbete?
Hör gärna av dig till rtp.blogg@gmail.com
 
Biker Life, Everyday Life | cykelkraft, motorcykel, nytt, underställ | | 2 kommentarer |
Upp