Ett stycke snyggt skal

Sponsrat inlägg
 

Go' kvälls!
Det var ett tag sedan sist, men nu är jag här igen och det med ett inlägg som jag hoppas att ni kommer att gilla! För någon veckan sedan fick jag nämligen frågan om jag ville testa lite prylar från iPhonebutiken.se. Ja! Det passade himla bra då jag var i behov av ett nytt fodral till min iPhone. Själv är jag inte den som alltid behöver nyaste modellen av allting, så ja, jag har fortfarande iPhone 5S. Till nyare modeller finns där dock så klart ännu mer att välja och vraka bland.

Det första som jag fick hem var då ett plånboksfodral i brunt imitationsläder. Det finurliga med just detta fodral, är att det går att ta bort själva plånboksdelen och ändå ha ett baksidesfodral kvar på telefonen. (Kika på bilderna istället så förstår ni vad jag menar).
 
Att det går att ta loss själva telefonen på detta sätt är att stort plus för mig. Jag ger även fodralet plus för dess utseende. Riktigt fint "läder" och jag verkligen älskar den mörkbruna färgen! Enda minuset är att det är ett rätt så tjockt fodral och att det innersta skalet ibland glider runt aningen, så att hålet för kameran inte alltid sitter helt rätt. Men eftersom det knappt är märkbart så är det väl ändå inte mycket att klaga på!
 
Jag fick också hem ett par svarta vantar för touchskärmar. Dessa fanns endast i storlek M och L, så jag tog M och trodde väl det skulle bli rätt så lagom. Vantarna visade sig dock vara väldigt mycket för stora för mig, så det blev istället en liten present till min far. Och så vitt jag vet blev han rätt så nöjd! Plånboksfodralet kostar 299 kronor och finns även i svart, du hittar det HÄR. Vantarna kostar 99 kronor och finns HÄR.
 
Sponsrat inlägg i samarbete med iPhonebutiken.se
Är du intresserad av ett samarbete?
Hör gärna av dig till rtp.blogg@gmail.com

Everyday Life, Style | iphonebutiken, samarbete, sponsrat, test | |
#1 - - Netti Starby:

Åh vad fina! :-D Kramis

Svar: Eller hur? :)
Ronja Therese

#2 - - sandra:

nice!

Svar: Verkligen!
Ronja Therese

#3 - - Alicia:

Snyggt!!

Svar: Eller hur? :D
Ronja Therese

#4 - - Gabriella :

Jättefint!!

Svar: Tyckte jag också!
Ronja Therese

#5 - - Linda:

Åh så fint!

Svar: Eller hur? Väldigt nöjd faktiskt!
Ronja Therese

#6 - - Miss Baby Peaches:

Smidigt att man kunde ta av en del av skalet!

Svar: Verkligen, älskar den detaljen!
Ronja Therese

#7 - - Tilda Barkselius:

Gud så snyggt!

Svar: Eller hur!?
Ronja Therese

#8 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Härligt med lite nytt! :)

Svar: Ja men verkligen!
Ronja Therese

#9 - - Ajli Müller:

Bra samarbete, verkligen. Ser snyggt ut :)

Svar: Det var riktigt kul, ja! :)
Ronja Therese

Upp