Jag vet egentligen inte om det är någon av er som läser min blogg som ens är särskilt intresserade av motorcyklar? Eller vad för er hit nuförtin..? (På riktigt alltså, lämna gärna en kommentar om vad du finner intressant. Det uppskattas faktiskt!) Hur som helst – här kommer ändå ett par motorcykelbilder. Anledningen är att jag var på Höstträffen i Kristinehamn i lördags, så jag tänkte helt enkelt dela med mig lite av den dagen.
 
Här står min och fars motorcykel parkerade bland ett gäng norrmän. Denna träff (som arrangeras av CMCK) besökte vi i år bara över dagen, så vi övernattade alltså inte. 
 
Vi gick några varv på området, pratade med bekanta och kikade på motorcyklar. Hittade bland annat en Triumph som jag misstänker att man kanske får lite träsmak i röven av..?
 
Något av det roligaste med dessa träffar är folket, som kommer från när och fjärran på två hjul. Just här fanns en övervägande del norrmän, men också tyskar, någon enstaka britt och så klart svenskar. Även några från Finland, som hade tagit sig dit på dessa minst sagt intressanta hojar.