Old School

Klart man måste testa när det kommer nya Loka Likes Old School! Fanns dock bara denna på ICA hos mig, och "Strawberry IceCream" som jag redan smakat tidigare. Kan väl beskriva den här som så att när jag smakade, försökte jag liksom äta vattnet för det smakade precis som mjukglass, haha.
 
Lite dålig uppdatering här på bloggen också, men nu är skolan igång igen vet ni och det är verkligen sista slutklämmen innan studenten. Så nu gäller det att få klart allting, försöka nå de betyg jag har som mål och så vidare. Har dock fortfarande inte riktigt fått in i skallen att jag tar s-t-u-d-e-n-t-e-n om 50 dagar. Gick inte jag i typ... fjärde klass, igår?
Everyday Life | |
#1 - - Nathalie:

Den är så ruskigt GOD! ååh!

#2 - - Nathalie:

Den är så ruskigt GOD! ååh!

Svar: Eller huuur :D
Ronja Therese Persson

#3 - - CherryElliot:

Det är på Schenker där ja har praktik just nu, är 4v i sommar än så länge, Natt körning till Jönköping! :) Så om ja tycker de funkar bra o så, så fick ja absolut fortsätta! Haha ja vi får se hur det går, kommer bli sjukt kul iallafall! (: Har du någe till sommarn!? :)

Svar: Nej men gud vad kul o bra för dig! :DHehe ja jag kanske har chans till lite extrajobb på ett tryckeri faktiskt, göra sånt där jag sysslar med - layout osv. ;) Har även sökt hos NA, men de har inte ens hört av sig så haha!
Ronja Therese Persson

Upp