Rockabilly Night

Fredag morgon satte jag mig på tåget mot min pojkvän David. Kom fram till Halmstad på eftermiddagen, och kvällen spenderade vi hemma sedan hos honom. Lugnt och skönt. Men så blev det lördag och det var dags för Rockabilly Night
 
Playtones, Refreshments, Top Cats (bilden) och Brolle spelade. Härligt drag hela tiden, och fötterna fick jobba ordentligt när man blev uppbjuden till dans stup i kvarten. Några öl blev det väl också, även om det sved i plånboken. Träffade så mycket härliga människor. Människor jag aldrig mött förut, och människor som jag inte sett på länge. Känner mig rätt så hemma där nere i södra Sverige nu haha! Davids kusin kom dit senare under kvällen, och vi skulle åka med i deras Buick hem. Ja jo... Det tog ju ett tag bara att lämna parkeringen då, pga. soppatorsk. Kom iaf hem någongång runt kl 04.00.
 
Söndagen blev en redig mysdag där vi bara tog till vara på tiden tillsammans, innan måndagen kom och jag var tvungen att åka hem igen.
Upptäckte nyss att jag fått ogiltig frånvaro från skolan i fredags och idag?? Vafan hände med min ledighetslapp då?? Men jaja, ärligt talat bryr jag mig inte så mycket - för jag har haft en bra helg.
Everyday Life, Jukebox | | En kommentar |
Upp