Ett kärt återseende

Kära, älskade, lilla blogg och framförallt kära läsare… Go’ dagens!

Det är snart bortåt tre månader sedan sist jag ägnade min tid åt bloggandet, men här sitter jag nu. Framför min dator och försöker få ned några kloka ord genom tangenterna. Jag har knappt rört min dator sedan examensarbetet blev färdigt. Ja, precis. Det blev faktiskt färdigt där någon gång i slutet av maj eller början av juni. Redovisade arbetet gjorde jag också, skitnödigt nervös. Men mest nervös var jag när det plingade till i telefonen med ett mejl som skulle berätta resultatet av flera månaders slit, som hade resulterat i en 52 sidor lång rapport samt en teknisk handbok för en vattenreningsmaskin.  Jag skrek rätt ut när jag läste orden från min handledare  jag blev godkänd! På första försöket!

Så, här står jag nu med en kandidatexamen i Informationsdesign med inriktning Textdesign. 180 högskolepoäng. Tre års studier. Resultatet fick jag någon gång i juni, men ändå har bloggen legat nede långt därefter också. Det beror mest på årstiden, faktiskt. Jag menar hallå; det är ju sommar! Jag har varit på semester och nu försöker jag styra upp mitt liv och hitta några slags vardagliga rutiner igen, efter tre års studentliv. Sakta men säkert tänkte jag också försöka blåsa liv i bloggen. För även om det nästan verkar omodernt att blogga för stunden, så älskar jag att skriva. Det var trots allt hela grunden till att jag påbörjade de där högskolestudierna som ledde till en examen i juni månad år tjugohundrasjutton.

P.S. Åh så det värmer mitt hjärta att se via statistiken att ni ständigt kikat in här, trots att det har ekat tomt så länge! P.S.S Om någon mot förmodan skulle vara intresserad av att läsa mitt examensarbete så hittar ni det faktiskt online, närmare bestämt här. (Klicka på "fulltext" till höger för att ladda ned dokumentet.)

Headern har fått sig ett litet lyft med fräschare bilder från min Instagram.
 
Everyday Life | retro, update, vardag, vintage | |
#1 - - Netti Starby:

Oj vad mycket du har haft för dig och bra jobbat! :-D Kramis

Svar: Tack! :D
Ronja Therese

#2 - - Julia Svensson:

Bra jobbat!

Svar: Tack!
Ronja Therese

#3 - - Ajli Müller:

GRATTIS TILL DIN EXAMEN, guud, minns känslan när man skulle redovisa sitt arbete, fyfaan...

Så härligt att du njutit av en bloggfri semester <3

Svar: TACK! <3 Ja, den känslan var inte det roligaste haha! Däremot gaaalet skönt när det var överstökat!
Ronja Therese

#4 - - Miss Baby Peaches:

Grattis Ronja! Gud vad roligt! :D
Ser fram emot att få läsa dina inlägg igen!

Svar: Tack så mycket! :D
Ronja Therese

Upp