Hattfnattshöst

Först av allt: mitt bloggande må vara lite sporadiskt, men jag tänker INTE låta det dö ut! Så det så. Den som väntar på något gott... Ja, ni vet.

Just nu håller jag motvilligt på att byta ut min mc-hjälm mot andra huvudbonader, eftersom vi bor i Sverige och går mot kallare och alldeles för mörka tider. Men därav tänkte jag kika in och visa er det nyaste tillskottet i min hattsamling! (Eller, när kan något kallas en samling? För jag har nog egentligen bara... två?)

Jag hade råkat nämna för min far att jag ville ha en hatt av detta slag, så när han hittade en på Kopparbergsmarken till ett himla bra pris, köpte han med den hem till mig. I och med att jag själv inte var med, blev storleken lite av en chansning. Aningen stor blev den, men inget som gör nå't!
 
En mörkgrön ullhatt från Italien, dessutom med ett snyggt hattband i brunt läder. Himla lik Brixtons hatt "Messer", som jag hade spanat in, men helt klart ett billigare alternativ. Och än så länge är jag himla nöjd!
 
Everyday Life, Style | hatt, höst, stil | |
#1 - - Emma Fernhagen:

Supersnygg! Om du förresten är intresserad av en rabattkod på Daniel Wellington så kika in på min blogg!:)

Svar: Tack tack!
Ronja Therese

#2 - - Netti Starby:

Vilken fin hatt! :-D Kramis

Svar: Tack :D
Ronja Therese

#3 - - Miss Baby Peaches:

Jag skulle så gärna vilja kunna bära hatt men jag passar verkligen inte i det alls!

Svar: Åh ja, jag tänkte ju likadant förut... Men plötsligt sket jag liksom i det bara för att jag tycker hattar är såå fina och ja haha... här är jag nu med mina hattar!
Ronja Therese

#4 - - Julia Svensson:

Åh så fin hatt!

Svar: Eller hur? Älskar den!
Ronja Therese

#5 - - Cecilia:

Så fiin!! :)

Svar: Verkligen en ny favorit!
Ronja Therese

#6 - - Miss Cherry Chevy :

Önskar jag hade passat i hatt, tycker det är en riktigt häftig accessoar! :)

Svar: Tyckte inte jag passade i det förut, men har liksom blivit van desto mer jag använt det! Skitsnygg accessoar som kan pigga upp ordentligt!
Ronja Therese

#7 - - Felicia:

vilken snygg! :D Älskar hatt

Svar: Tack! Eller hur, hattar är underbara!
Ronja Therese

Upp