Siggebohyttan

En tisdagskväll när solen kikade fram passade jag och min far på att ta en motorcykeltur. Vi hade ingen bestämd destination, men jag hade med mig kameran och stannade ett slag vid Siggebohyttans Bergmansgård. Där passade jag på att knäppa ett par höstigare bilder på hojarna.
 
Det var en så otroligt fin kväll överlag. Solen tittade fram och trots att det snart är oktober, så var det en skön temperatur ute. (Okej, det blev kanske lite småkyligt när vi nästan var hemma igen och solen hade gått i moln... Men annars var det top-notch!)
 
På sätt och vis är det roligare att fotografera den här motorcykeln, bara för att den ärligt talat är finare än min. Äldre är den också. Från 1976 för att vara mer precis. Och min far har faktiskt haft den i sin ägo sedan den var ny!
 
När jag tog examen i juni fick jag en ny hjälm i present av mina föräldrar. Det blev en svart Biltwell Gringo S, som ni ser på nästa bild. Efter ett par veckor insåg även far att han kanske var i behov av en ny hjälm (om inte annat tyckte han tydligen att min var väldigt fin) och införskaffade sig en i samma modell.
– Men nu framstår jag ju som lite tråkig i min helsvarta hjälm, eftersom han valde en silvrig med svartvita rutor!
 
Här står väl jag och filosoferar i mitt urgamla skinnställ, som jag älskar och faktiskt får väldigt många positiva kommentarer för. Det är ett Jofama-ställ med matchande handskar. En gång fanns det även matchande stövlar, men när jag köpte stället (för en herrans massa år sedan) hade de redan ruttnat och ramlat sönder inuti.
 
Vi tar och avslutar detta inlägg med cirkusens stjärna: min lilla Kawasaki ER-5 från 1999. Vill ni se fler bilder på motorcyklar och min vardag, så får ni gärna följa mig på Instagram! Där hittar ni mig som @ronjatherese_
 
Biker Life, Everyday Life, Photography | foto, höst, livsstil, motorcykel | | 10 kommentarer |
Upp