Mer motorcyklar!

Jag vet egentligen inte om det är någon av er som läser min blogg som ens är särskilt intresserade av motorcyklar? Eller vad för er hit nuförtin..? (På riktigt alltså, lämna gärna en kommentar om vad du finner intressant. Det uppskattas faktiskt!) Hur som helst – här kommer ändå ett par motorcykelbilder. Anledningen är att jag var på Höstträffen i Kristinehamn i lördags, så jag tänkte helt enkelt dela med mig lite av den dagen.
 
Här står min och fars motorcykel parkerade bland ett gäng norrmän. Denna träff (som arrangeras av CMCK) besökte vi i år bara över dagen, så vi övernattade alltså inte. 
 
Vi gick några varv på området, pratade med bekanta och kikade på motorcyklar. Hittade bland annat en Triumph som jag misstänker att man kanske får lite träsmak i röven av..?
 
Något av det roligaste med dessa träffar är folket, som kommer från när och fjärran på två hjul. Just här fanns en övervägande del norrmän, men också tyskar, någon enstaka britt och så klart svenskar. Även några från Finland, som hade tagit sig dit på dessa minst sagt intressanta hojar.
 
Biker Life, Everyday Life | helg, livsstil, mc, motorcykel | |
#1 - - Miss Cherry Chevy:

Det motorfordon som ligger mig närmst om hjärtat är gamla bilar! Har alltid varit och kommer alltid va. Dock är jag glad för motorcyklar med! Och som få faktiskt vet har jag en stor fascination av militärfordon, allt från stridsvagnar till JAS-plan!

Svar: Spännande! Och militärfordon, häftigt! Själv rätt intresserad av militärhistoria och samlar på lite diverse prylar :)
Ronja Therese

#2 - - Anonym:

Motorcyklar är tyvärr inte min grej, jag älskar gamla bilar istället och står närmast om hjärtat! :) men det är ju jätte roligt att du har hittat din grej med att åka motorcykel, absolut :) <3

Svar: Jaa, gamla bilar gillar jag ju fortfarande också så klart! :) <3
Ronja Therese

#3 - - Fröken Nyström :

Det var jag glömde skriva i xD

#4 - - Netti Starby:

Jag har aldrig kört motorcykel men har däremot suttit bakom någon och det var en härlig känsla! :-D Kramis

Svar: Vad roligt att höra! :D
Ronja Therese

#5 - - My:

Snygga bilder :D Är född i en MC familj så man har ju det i blodet ;)

Svar: Tack tack! Och vad roligt :D Ungefär detsamma som gäller här, min fars "fel" haha!
Ronja Therese

#6 - - Miss Baby Peaches:

Du har alltid så härliga bilder och det är kul att läsa om någon som inte är på alla bloggar!

Svar: Åh, tack så mycket!!
Ronja Therese

Upp