"Hur dåligt man än har det, så har man musik. Står man med skiten upp till halsen, så är det bara att sjunga."

Rubriken till detta inlägg kommer från ingen mindre än Håkan Hellström, som jag faktiskt är ett löjligt stort fan av (det är ju verkligen så att man antingen hatar eller älskar honom, what's up med det egentligen?) – men ironiskt nog finns nog inte en enda av hans låtar med på de Spotify-listor jag hade tänkt dela med mig av här idag.

För ibland kan det bara slå mig att, "Fasiken! Vilken bra musiksmak jag har!". Sen är det inte säkert att så många andra håller med om det, men jag tycker i alla fall det.

Den här listan är min "standardlista" för 2018 med diverse country/rock n' roll/rockabilly.
Den här listan lyssnar jag mest på när jag åker buss.
Och den här listan lyssnar jag ibland på när jag kör motorcykel.
Om ni klickar er in på listorna kanske ni märker att min musiksmak är rätt så bred. Men jag skulle nog ändå säga att den domineras av traditionell country varvat med någon slags southern gothic. Ja, och så stundvis lite Håkan mitt i allt då också.
Everyday Life, Jukebox | jukebox, musik, spotify | |
#1 - - Netti Starby:

Kul att du delar med dig av dina listor :-D Kramis

Svar: Kul att du gillar det!
Ronja Therese Persson

#2 - - Fröken:

Hur klarade man sig utan spotify egentligen?! Jag tillhör ju den generationen då man lyssnade på kassettband i freestyle haha... Tack för låtlistorna förresten! Tänkte lyssna igenom dessa och kanske få lite inspiration till mina egna listor... Fast här är det mest 50-60-tal som gäller. :-)

Svar: Haha ja, mycket bra fråga! Själv tillhör jag nog generation med CD-skivor i freestyle (sjukt opraktiskt?). Och varsego', hoppas du blev något inspirerad! ;-)
Ronja Therese Persson

#3 - - Emma Engström:

Musik är verkligen till för alla humör, älskar det! <3

Svar: Så sant så!
Ronja Therese Persson

Upp