S-E-M-E-S-T-E-R

 
Nu så! Nu kliver jag av och tar min lilla semester á 1,5 vecka. Under den här tiden kommer jag nog mest ta dagen som den kommer. Det kommer bli en hel del hojåkande så klart och kanske även något besök till en träff eller två (Rat Fink Reunion och Old style weekend lockar ju rätt lagom, till exempel).

Lite pysslande med hojen kommer det nog också bli, om jag hinner få hem lite grejer innan semestern är slut igen det vill säga. Just nu förföljs jag av reklam i mina sociala medier efter alla de motorcykelhandlare jag besökt online i jakten på ett nytt styre...

Hade nämligen först en idé om att vända på mitt styre för att få ett annat stuk. Och ja, det såg skitfränt ut och hade kunnat bli asballt. Meeen så tog styret i mot tanken, så den idén var tyvärr bara att skrota. Nu har jag istället letat på ett clubman-styre och lite annat smått och gott. Ett litet  steg mot cafe racer-drömmen, för riktigt än vill jag nog faktiskt inte skiljas helt med Kawan.

Biker Life, Everyday Life | cafe racer, motorcykel, semester | |
#1 - - Fröken:

Ha en trevlig semester och njut! Och du har en himla fin hoj... ;-)

Svar: Tack!
Ronja Therese Persson

#2 - - Ajli Müller:

Det här är typ som latin för mig som bara haft en EU-moppe, men det är latin jag vill lära mig :D Hoppas att du njuuuuter på din semester kära RT P.

Svar: Haha helt förståeligt! Är ju så lätt att man snöar in sig och helt plötsligt har en egen jargong när man försöker berätta om något. Och tack - semestern har varit riktigt skön!
Ronja Therese Persson

#3 - - Celine:

Åh så kul!

Svar: Verkligen!
Ronja Therese Persson

#4 - - Maolion:

GUDARS vad härligt! NJUT :D

Svar: Njutit har jag gjort!!
Ronja Therese Persson

#5 - - sarah:

hälig bild

Svar: Tack!
Ronja Therese Persson

#6 - - Miss Ruby Redhead:

Var du till Rat-Fink? :)
Härligt med semester! Hoppas du hittar nått fränt till hojen ^^

Svar: Tyvärr inte! Men var en skön semester ändå och lite nytt till hojen blev det minsann :D
Ronja Therese Persson

Upp