Värmebölja

Hörrni, hur galet är inte vädret? Termometern har visat över 30 grader flera dagar i rad och prognosen fortsätter på samma spår. På jobbet (jepp, ingen semester här inte), försöker jag pumpa ut information om att det faktiskt gäller eldningsförbud och att engångsgrillar med mera inte är ok.

Nog för att det har varit en varm och fin sommar, men nu börjar det bli lite kämpigt det här. Fast det är fortfarande över en vecka kvar tills jag får min efterlängtade semester och kaaanske hinner det bli lite svalare tills dess. Eller vad tror ni? 

Det är rätt skönt att åka hoj i det här vädret, trots skinnställ, men så fort man stannar till känner man ju hur svetten börjar rinna. Med andra ord är det bara skönt så länge man fortsätter rulla. Så jag säger samma som palettkirurgen Doris gör vad gäller simmning... Fortsätt rulla!

Biker Life, Everyday Life | mc, motorcykel, sommar, värme | |
#1 - - Miss Baby Peaches:

Den här värmen är GALEN! Alltså HELT GALEN. Jag kan inte sova i sovrummet på övervåningen för det är så varmt!

Svar: GALEN är rätt ord! Man mår ju inte riktigt bra av detta!
Ronja Therese Persson

#2 - - Fröken:

Heja dig och alla som har jobbat i den här värmeböljan! Jag hoppas också att det blir svalare snart - lagom tills jag börjar jobba igen hihi... Njut av semestern! :-)

Svar: Nu är det bara cirkus två dagar kvar att uthärda haha! Men lite svalare får det fortfarande gärna bli, trots att semestern stundar!
Ronja Therese Persson

Upp