Ett par leenden och livet just nu

Jag vet att detta är tillfälligt, även om jag försöker intala mig annat, men HEJ på er! Längesen, minsann. Skulle vilja skriva något sammanfattande och samtidigt smart här, men det lär väl aldrig hända. Så kikar in med ett par Instagrambilder och en kort uppdatering om mitt liv istället, för den intresserade:

Jag jobbar fortfarande som kommunikatör på ett vikariat som går ut 1 september. MEN, jag har precis skrivit på anställningskontraktet för en ny, likadan tjänst på samma arbetsplats fr.o.m. 1 september. Så skönt.

Jag bor in mig i nya lägenheten. Har precis målat om vardagsrummet och känner väl mest att jag aldrig någonsin mer vill se en roller, typ. (Och förutom det faktum att jag har trägolv och en kakelugn - hur underbart är det förresten inte att bo i samma hus som en av mina närmsta vänner, varvid våra konversationer på Messenger och Snapchat oftast lyder antingen ”kom ut om fem, kaffe” eller ”kom ut om fem, vin”?)

Kör hoj gör jag ju fortfarande. Så klart. Nu har jag haft lille röd i över ett år redan och teoriprovet är färdigt sedan några veckor tillbaka. Men pga. lång väntetid har jag uppkörningen kvar att ta itu med.

I övirgt vet jag inte om det händer så mycket nytt här? Eller jo, det gör det ju. Det händer tvåhundratrettio saker jämt och ständigt, därför har bloggen runnit ut lite i sanden nu igen. Men ibland kikar jag in och saknar er. Om ni råkar sakna mig också kan ni väl ta och följa mig på Instagram. @ronjatherese_ heter jag där.

 
Biker Life, Everyday Life, Style | instagram, livsstil, motorcykel, vardag | |
#1 - - Netti Starby:

Vad kul att du fick förlängning på samma arbetsplats! :-D Kramis

Svar: Ja, det känns ju såå skönt!
Ronja Therese

#2 - - Josäfin Andersson :

Såå snygga outfits :D

Svar: Tack så mycket!
Ronja Therese

#3 - - Angelica Wåhlin:

Galet fina outfits! Skönt att du fick förlängt på samma arbetsplats, dessutom :)

Svar: Tack så jättemycket! Och ja, verkligen skönt!
Ronja Therese

#4 - - Miss%20Ruby%20Redhead:

Åh, grattis till fortsatt anställning :D

Hoppas att uppkörningen går bra sen när den väl kommer!

Svar: Tack och tack! :D
Ronja Therese

#5 - - Miss Baby Peaches:

Kul med ett inlägg! Dina outfits är så himla fräscha. DU är så fräsch!

Svar: Åh tack fina du!
Ronja Therese

Upp